top of page

Årets Hvitsten Salong blir av flere grunner noe annerledes.

 

Her kommer informasjon som det er viktig at alle besøkende tar del av og respekterer.

 Vi håper at alle besøkende tar hensyn til én meters-regelen. Besøkende fra samme husstand regnes som en person, med forbehold om at én meters-regelen til andre kan opprettholdes.

Kirkekonserten vil kunne avholdes på vanlig vis men med sterkt redusert antall publikummere (ca 50-70 mennesker). Billetter vil bare selges i døra. Først til mølla prinsippet gjelder og betaling kan bare skje på vipps.

 

Kunsten

Utstillingsområdet er i år flyttet til Emmerstad, i Hvitsten.

Årets utstilling vil kunne avholdes som vanlig, men med restriksjoner.

  • Hold avstand

  • Ikke ta på kunsten

  • Vis hensyn

 

Vi er stolte av hvordan selve formidlingen blir i år. Vi vil produsere en mobilbasert plattform på vår hjemmeside hvor formidlingen vil foregå. Her kan den besøkende gå inn å følge et kart over utstillingen, sette seg inn i kunsten og kunstnerne, men ikke minst få en flott fortellerstemme som vil guide deg gjennom mange av verkene og kunstnerskapene, mens du ser utstillingen. Tenk lydbok møter natursti.

Gjennom denne digitale formidlingen kan man også klikke seg inn på de forskjellige kunstnerne og lese mer. Vi vil også få dypdykk i flere kunstnerskap gjennom noen youtube-intervjuer knyttet opp til plattformen. Link til den digitale formidlingen vil komme her.

Konserter, "Salong på Salongen", bar og møteplass

I fjor hadde vi en rimelig fantastisk avslutning av festivalen i Furukollen 10. I år er vi så heldige å kunne være her hele lørdagen. Her blir det program fra Kl.16. 

Turkart Emmerstad

Camping

Emmerstadstranda

Årets utstillingsområde begynner på Emmerstad parkering. Fra 149 til 329. Ypperlige teltmuligheter med utedo ved Nordre Brånen. Utedo også ved Stranda. Klikk bildet for turkart.

Kart Furukollen 10

Emmerstad

Til Vestby og E6

Furukollen 10 er der det skjer i år. Klikk på bildet for kart.

bottom of page